25 Mart 2009 Çarşamba

tarot açtım gene:)

Ben ne zamandır Tarot açmadım:)
bugün bir tekrar edeyim dedim..
çıkanlar şöyle:)
Geçmiş ve şimdi çok doğru..
gelecek:) güzel görünüyo ne dersiniz:)
* Geçmiş
Kule tamamıyla sizin dışınızda gelişen ani ve beklenmedik zorlayıcı, yıkıcı değişimleri ifade eder. Hayatınızın tüm kontrolünü aniden yitirebileceğiniz, insani irade ile hiç bir yaşanana engel olamayacağınız bir sürecin ve olayların habercisidir. Korkunun getirdiği bencilliğe kapılmamak en önemli gereksinimlerden birisidir. Yaşadıklarınızla tekrar başa döndüğünüzde, aslında egonun ne kadar boş olduğunu, evrensel olanın karşısında ne derece çaresiz olduğunuzu bir kez daha görürsünüz.

03 ASA ÜÇLÜSÜ

* Şimdi
Asaların Üçlüsü, fikirsel, duygusal ya da eylemsel olarak, yeniliklerin, tazelenmenin ve farklılaşmanın sınırında durduğunuzun göstergesidir. Yaşamınızı daha iyi şartlarla donatabilmek, konuyla alakalı yeni, alternatif çözümler bulabilmek için, sığ, gündelik yaşamdan kurtulmalı, farklı bakış açılarını tanıyabileceğiniz, yeni alternatifleri farkedebileceğiniz deneyimlere açık olmalısınız. Yaşamın size sunduğu alternatifleri değerlendirmeniz, belki de daha büyük fırsatların önünüze serilmesinde etkili olacaktır.

06 ASA ALTILISI

* Gelecek
Asaların Altılısı, uzun bir mücadeleden ve kendinizce verdiğiniz savaştan sonra, konunuzla alakalı olarak kaydadeğer bir zaferle, neticeye ulaştığınıza işaret eder. Yukarıya doğru yaptığınız bu yürüyüşte, kendinizle gurur duymak, onurunuzu bir kez daha hissetmek, bundan sonraki hedeflerde de daha rahat ilerlemenize yardımcı olacaktır. Başınızı yukarıda tutabilmenin getirdiği güvenle, daha da ileri gidebileceğinizi unutmamalısınız.

6 yorum:

uctemmuz dedi ki...

bilmiyorum, hiç anlamam ki...ama geleceğin güzel olacağına inanmak istiyorum, hepimiz için...:)

.. dedi ki...

güzelmiş.
dur ben de bulayım da bakayım bir yerden 8)

kumhavuzu dedi ki...

yav ne anlıycan Ünsüm:) okuduunu anlıyosun ya:D

e-kolay.nette ..m:)

Adsız dedi ki...

=)...
iyi olsun tabi..
güzel olsun..

kayipsimurg dedi ki...

Bana bak kahve falı tarot falan derken noluyoz..

kumhavuzu dedi ki...

yav..bide kurşun döktüreyim diyorum:)