31 Mayıs 2011 Salı

Bacacilar

Dogalgaz ve diger yakitlarin kullanilmasi ile ortaya cikan atikgazin cati uzerinden atmosfere salinmasi bu konuda yapilmasi en dogru ve dolayisi ile gelecek icin zorunlu olandir.
Bu konuda calisiyoruz.
Bunlari yapacak olan bu dogrulari halka anlatacak yetkin personelin egitimini gerceklestiren Tum Baca Temizleyicileri Zanaati Merkez Federasyonundayim.

Corluda egitimlerimiz var.
Bu egitimi isin ustalari Almanlar ile yapiyoruz.Almanyada Karbonmonoksit zehirlenmesinden yilda en cok 2-3 insanin oldugunu biliyoruz.Bizim ulkemizde ise neredeyse haber bile olmuyorlar artik.
Neden bu isin ustalarindan , Almanlardan bu isi ogrendigimizi anlayin diye yaziyorum bunlari.

Baca temizliginin ve bu isi yapan insanlarin bizim hayatimiz canimiz ve malimizin korunmasi ile ilgili ne kadar onemli gorevler ustlendigini yurdum insanina anlatiyoruz ve anlatacagiz.Bacaci itfaiyeci ile kolkola yurur.Bunu dogal olarak bizde yapiyoruz.

Itfaiyeler Ruzgar sebebi ile baca yanginlarinin cogalabilecegini ve halkin onlem almasi gerektigini soyluyor bazi yerlerde.
Almasi gereken onlemlerin ne oldugunu bilmeyen halkim ne yapsin.Iste bu onlemler konusunda biz yurdum insanini aydinlatacak ve onlara yol gosterecegiz.

Turkiyenin ilk gercek anlamda bacacilari bu hafta egitimlerini aliyorlar ve calismaya baslayacaklar.
Sizlerden ricam bu konuda cevrenizi sizlerde aydinlatin.
Konu ile detayli bilgi almak isteyenleri bize yonlendirin.

Hiç yorum yok: